Forma-1 Kanadai Nagydíj

A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában.


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile

1 day ago1931 - F1.

. 1 day agoF1 Hírek Forma1. Csütörtöki arcát mutatta az időjárás a Forma-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzésén. A montreali aszfaltcsík ugyan ezúttal nem úszott víz alatt de így is bőséges mennyiségű csapadék hullott a pályára helyi idő szerint szombat reggel óta.

A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye. Jó hír a későn fekvőknek.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés a versenyről. A vb-éllovas elárulta minek köszönhetően menekült meg míg Lewis Hamilton már a harmadik helyet is sikerként éli meg. 1 day agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam.

Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj. Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd. A versenybírák ugyanis szabálytalannak minősítették Fernando Alonso védekezési manőverét Valtteri Bottasszal szemben ami miatt a spanyol egy 5 másodperces büntetést kapott.

Többen is kiálltak a bokszba Sainz kapott a lehetőségen Alonso nem. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. A Gilles Villeneuve-ről elnevezett montreali aszfaltcsík az elmúlt években a koronavírus-járvány miatt nem került sorra de idén mondhatni szokásos módon az európai menetrendbe beékelve visszatért a.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. Az állás így Verstappen Alonso Sainz Hamilton volt. Kanadai Nagydíj rajtrács.

Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények. A mezőny nagy része azonnal kiment a pályára hogy két év után ismét adatokat gyűjtsön az aszfaltcsíkról.

Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. Az első sorból rajtoló Alonso pechjére nem jött az eső ami miatt szinte borítékolható.

Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. 1 day agoNem sokkal a Kanadai Nagydíj leintését követően máris megváltozott a verseny végeredménye.

A 2022-es évad 9. 1 day agoMax Verstappen és Carlos Sainz is úgy látja akár Ferrari-győzelmet is hozhatott volna a Forma-1-es Kanadai Nagydíj. A mezőny végéről induló Charles Leclerc az ötödik.

2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában.

Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Szoros csatában Verstappen-győzelem Kanadában Leclerc az 5.

Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. Nagy csatát vívott egymással a Kanadai Nagydíj győzelméért Max Verstappen és Carlos Sainz a dobogó legalsó fokára pedig Lewis Hamilton fért fel.

2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj. Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso.

2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. 1 day agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. Az időmérő előtti utolsó gyakorlás hűvös.

A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral. Kanadai Nagydíj rajtrács. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban.

Ez az esemény véget ért. Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. 2019 után visszatért Kanada a Forma-1-es versenynaptárba.

Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. A spanyol éppen a brit elé tért vissza és támadta is a Ferrarit.

Versenyzők és csapatok helyezései. A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően.

A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült. Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. 2 days ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés.

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén a második legjobb időt Carlos Sainz autózta míg a harmadik Fernando Alonso lett. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. 60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles.

Az első komolyabb időt Max Verstappen autózta mögé Sergio.


Pin On Formula 1 Racers


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Pin On Forma 1 2016


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel